Rovar- és rágcsálóirtás

Darázsirtás
A darazsak veszélyes, kellemetlen betolakodók, ha fészküket lakóhelyünk környékén építik. Szúrása fájdalmas, viszkető duzzanattal jár vagy éppen allergiás reakciót vált ki, de bármely szabadon hagyott étel, gyümölcs dézsmálásával riadalmat okoz. Lakókörnyezetünk legkülönfélébb nyílt vagy rejtett, nehezen megközelíthető helyein alakítják ki kolóniáikat.
Hangyairtás
A hangyák inváziója általában az időjárás melegedésével egy időben, a tavaszi hónapokban kezdődik. Ijesztő, ha a hangyák menetelő seregeit a legváratlanabb helyen fedezzük fel. Rajzáskor milliószámra jelennek meg, szívesen húzódnak az épületekbe, ahol befészkelik magukat és kedvező feltételek esetén hosszú évekig keserítik meg az ott lakók életét.
Csótányirtás
Igen jól alkalmazkodó rovar, kis túlzással bárhol elszaporodhat. Melegigényes, folyadékigénye nagy. Kitűnően másznak, a fényt kerülik, rejtett életmódot folytatnak. Előfordulásuk főleg konyhák, vizesblokkok környékén jellemző. Közegészségügyi szempontból veszélyes, számos kórokozót hordozhat, élelmiszerlátogatóként szennyezést, fertőzést okozhat.
Bolhairtás
Rendkívül kellemetlen, ártalmas, vérszívó rovar. Robbanásszerű elszaporodásra képes, főleg ott, ahol kedvező körülményeket talál (poros, nyugalmas helyiségek, pincék, padlások stb.) Házi kedvencek közvetítésével sajnos a lakásokba is eljuthatnak. Ne kísérletezzen házi módszerekkel!
Egérirtás
Házunk táján leggyakrabban előforduló rágcsáló. Épületen belül fészkeit falak mentén, repedésekben, lyukakban, vagy olyan raktározott termékek, anyagok között alakítja ki, melyek régóta nem voltak bolygatva. Kedvező körülményekre találva nem vándorol, akár egész életét leéli egy kis, néhány négyzetméteres területen. Rendkívül szapora, egy egérpárnak évente több száz egyedre rúgó leszármazottja lehet.
Patkányirtás
A patkány rejtőzködő életmódú, egérnél nagyobb testű rágcsáló. Táplálkozási szokásai is eltérnek az egérétől, ezért az ellenük való védekezési stratégiát is más szempontok szerint alakítjuk ki. Elhagyott épületekben, istállókban, állattartó helyek, telepek, szemétlerakó helyek környékén fordul elő, Előszeretettel használja közlekedésre a települési csatornahálózatot, így bárhol felbukkanhat. Nagyobb területeket is bejár, kedvező életteret találva gyorsan felszaporodik. Jelenlétére főleg kártételéből, hátrahagyott nyomaiból következtethetünk.

Hasznos információk

A házilagos darázsirtás veszélyes, a sikere kétséges!

 

Egyes darázs fajok sokszor ok nélkül támadnak, védőruha nélkül életveszélyes megközelíteni a fészküket. Minden esetben kérje szakember segítségét, aki az adott helyzet és a körülmények felmérése után, profi darázsirtó szerek és módszerek felhasználásával tudja a darázsfészket véglegesen felszámolni.

Eredményes hangyairtást szakember tud kivitelezni!

 

A legtöbb esetben a hangyairtás sávpermetezéssel történik. Ez fal és padló találkozásánál, valamint előfordulási helyeiken történő felületi kezelést jelent. Egyes fajok esetén porozás illetve mérgezett csalétek kihelyezése szükséges.

 

Hatékony irtás egészségügyi gázmester szakképesítéssel!

 

A professzionális csótányirtás számos módszert alkalmaz. A használt vegyszerek és technológiák speciálisan a csótányirtás céljára lettek kifejlesztve, hatékonyságuk garantált és azonnali!

 

Diszkrét, hatékony bolhairtás!

 

Bolhairtás gyerek- és állatbarát vegyszerekkel, hatósági engedéllyel rendelkező szakemberrel. A bolhairtás professzionális módszerei megbízhatóak, hatékonyságuk garantált és azonnali!

 

Rágcsálóirtás korszerű irtószerrel!

 

A rágcsálóirtást, mint tevékenységét jogszabály írja elő. A professzionális egérirtáskor használt vegyszerek és technológiák biztonságosak, hatékonyságuk garantált. A véletlen mérgezés gyakorlatilag kizárható. Zárható és figyelmeztető felirattal ellátott csalétekládák kihelyezésével végezzük a védekezést, így a mérgezett csalétekhez nem férhet hozzá illetéktelen, vagy nem juthat hozzá háziállat.